Tekstversie
Nieuw Literaire Fictie Nartex Crime Fantasy & Thrillers CrimeBoek
» Startpagina  » Fantasy & Thrillers  » Stephen Lawhead

Fantasy & Thrillers


Ted Dekker Stephen Lawhead T.A. Barron Elizabeth Goudge Het Witte Paardje Madeleine L'Engle G.P. Taylor Ster boven Amsterdam Ontmaskering in OndergrondiŽ

Verkrijgbaarheid Contact Colofon

Stephen Lawhead

heeft naam gemaakt in de hoogste rangen van de hedendaagse fantasy schrijvers.
Van zijn boeken zijn al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht in vele talen.

In een stijl die doet denken aan Tolkien schetst Lawhead een wereld die bruist van leven.
Dit boek is puur genieten.
Bookstore Journal

HET LIED VAN ALBION

Voor zijn epische trilogie Het Lied van Albion heeft Lawhead geput uit de rijke ader van de Keltische mythologie.

Een heerlijke serie voor een lange vakantie bij een klaterend beekje of een ruisend bos.
Nederlands Dagblad


Oorlog in het Paradijs (Albion1)

ISBN 9789052900051


Wolven maken de straten van Oxford onveilig. Een Green Man waart rond over de Schotse Highlands. Lewis Gillies en Simon Rawnson komen oog in oog te staan met een oud mysterie.
Weggerukt uit het dromerige Oxford met zijn torenspitsen, worden de twee studenten overgezet naar de woeste, door mist en sneeuw overdekte heuvels en valleien van Schotland. Het had eigenlijk alleen maar een plezierig weekendje uit moeten zijn. Maar de weg naar het noorden leidt naar een mystieke tweesprong, waar twee werelden elkaar ontmoeten, in de tijd-tussen-de tijden. Een oude cairn blijkt een portaal te zijn naar de Anderwereld, waar alles anders lijkt en ook weer niet.
In deze parallelle en paradijselijke Keltische wereld, Albion, is een strijd gaande tussen goed en kwaad, en wel zodanig dat het evenwicht tussen beide werelden verstoord dreigt te worden.

432 pag. gebonden


De Zilveren Hand (Albion 2)

ISBN 9789052900108


De grote koning Meldryn Mawr is vermoord en ligt zijn koninkrijk in puin. Wetteloosheid en wreedheid waren rond door Albion. Prins Meldron aast op de troon, geholpen door de sluwe Siawn Hy (Simon). De woorden van een profetes voorzeggen de komst van een nieuwe koning. Maar Llew (Lewis), de Kampioen van Albion, heeft zijn handen vol aan de op macht
beluste Siawn Hy. Met de bard Tegid Tathal (door wiens ogen het verhaal nu verteld wordt) moet hij vluchten naar de wildernis. Een nieuwe oorlog ontbrandt en in het heetst van de strijd openbaart zich een wonderlijk nieuw koningschap.

400 pag. gebonden

De Knoop zonder Einde (Albion 3)

ISBN 9789052900179


Er brandt een vuur in Albion. Een vreemd, verborgen vuur, met duistere vlammen, onzichtbaar voor het blote oog. Woedend en ziedend brandt het; in het gloeiende, zwarte hart verzamelen zich de donkere vlammen. Onzichtbaar en onbekend brandt het...

Llew Zilverhand is Hoge Koning van Albion en de Koperen Man heeft zijn soevereiniteit getrotseerd. Llew moet naar Tir Aflan, het Ellendige Land, reizen om zijn grootste schat terug te winnen. De laatste slag begint.
Keltische mythen botsen met het moderne leven in een tijdloos verhaal. Met De Knoop zonder Einde slaat Lawhead het laatste klinkende akkoord aan van het Lied van Albion.

400 pag. gebonden