Tekstversie
Nieuw Literaire Fictie Nartex Crime Fantasy & Thrillers CrimeBoek
» Startpagina  » Fantasy & Thrillers  » G.P. Taylor

Fantasy & Thrillers


Ted Dekker Stephen Lawhead T.A. Barron Elizabeth Goudge Het Witte Paardje Madeleine L'Engle G.P. Taylor Ster boven Amsterdam Ontmaskering in OndergrondiŽ

Verkrijgbaarheid Contact Colofon

G.P. Taylor

Graham P. Taylor was o.a. werkzaam geweest in het sociaal werk en bij de politie, voordat hij voorganger werd in de Anglicaanse parochie van Whitby in Yorkshire. Behalve het bovennatuurlijke hebben ook sagen, legenden en folklore zijn grote belangstelling. Taylors debuut Schaduwmeester bestormde in 2003 in Engeland de bestsellerlijsten en was een goede tweede na de bekende tovenaarsleerling.

Schaduwmeester

ISBN 9789052900043

Obadja Demurral is een verdorven geestelijke en tovenaar die bezeten is van een demonische honger naar macht.Hij is uit op de absolute heerschappij over alle machten en krachten in hemel en op aarde. Niets lijkt hem te kunnen stoppen. De enige mensen die hem daarbij in de weg staan, zijn de 13-jarige Thomas, zijn vriendin Kate en een raadselachtige, charismatische vreemdeling die Raphah heet.
Het verhaal speelt zich af aan de stormachtige kust van het 18e eeuwse Yorkshire, Noord-Engeland. G.P. Taylor schetst in deze spannende fantasy-roman een wereld vol avontuur en magie. Smokkelaars en dorpsbewoners, engelen en demonen, een bezeten geestelijke en een paar eenvoudige kinderen ontmoeten elkaar in een strijd tussen goed en kwaad met een apocalyptische climax aan het slot.

304 pag.


Alsemster, de draak van de hemel

ISBN 9789052900124


'Alsem… de heldere ster zal uit de hemel vallen… en velen zullen sterven vanwege zijn bitterheid.'

Londen, 1756. Op zijn zolder in de chique wijk Bloomsbury zit dr. Sabian Blake - astronoom, wetenschapper en kabbalist. Hij is in het bezit van de Nemorensis, een oeroud, in leer gebonden boek dat de geheimen van het universum bevat. In de kantlijn vindt hij een geheimzinnige profetie. Als hij die ontcijfert, kan hij Londen redden van een rampzalig lot. Maar er zijn anderen die ook geïnteresseerd zijn in de Nemorensis, om meer duistere redenen…

Dit verhaal over toverij en verraad, samenzwering en bovennatuurlijke strijd van de auteur van de internationale bestseller Schaduwmeester, speelt zich af tegen een rijke historische achtergrond en zal de lezers tot de allerlaatste bladzijde blijven boeien.

304 pag.