Ted Dekker

woont samen met zijn vrouw en vier kinderen in de bergen van Colorado. Als zoon van de zendelingen John(Nederlander) en Helen Dekker groeide hij op in Indonesië. Zijn ervaring daar met diverse culturen en godsdiensten – en de kracht van het christelijk geloof – vormt het fundament van zijn huidige werk.
Terug in de Verenigde Staten haalde hij een graad in godsdienstwetenschappen en filosofie en begon hij aan een succesvolle carrière als marketing director voor hij fulltime als schrijver aan de slag ging.
De Cirkel trilogie

Deze romantrilogie laat zich lezen als een adembenemende thriller die zich afspeelt tussen droom en werkelijkheid, als een fantastische avonturenroman over de dreigende ondergang van de mensheid en als een dramatisch liefdesverhaal over een bijna onmogelijke liefde.

Drie romans
Twee werelden
Eén verhaalHet vierde of nulde deel GREEN verschijnt in 2012 bij uitgeverij Kok
Evenals de andere delen, die dus niet meer bij Librion verkrijgbaar zijn


ZWART

De geboorte van het kwaad

Thomas Hunter wordt in Denver op de vlucht voor zijn achtervolgers neergeschoten en ontwaakt in een andere werkelijkheid, waar alles nog ongerept en zuiver is en waar hij zijn grote liefde ontmoet. Zodra hij daar in slaap valt, wordt hij weer wakker in de huidige werkelijkheid. Dat is het begin van een reis tussen twee werelden, waarbij Thomas ontdekt dat er een terreuraanslag met een mondiaal virus dreigt in de ene wereld en de macht van het kwaad losbreekt in de andere.


3e druk
ISBN 9789052900116

ROOD

De heroïsche bevrijding

Thomas Hunter komt tot de rampzalige ontdekking dat hij eraan meegewerkt heeft dat de dood in beide werelden wordt ontketend. Nu moet hij uitvinden hoe hij dit kwaad kan overwinnen en tegelijkertijd zijn grote liefde redden. Hij is vastbesloten om de geschiedenis van beide werkelijkheden te veranderen.


2e druk
ISBN 9789052900140

WIT

De grote achtervolging

In de ene wereld staat het virus op het punt de mensheid uit te roeien, in de andere wordt Thomas als leider van een dissidente groep, de Cirkel, geconfronteerd met nieuwe vijanden en uitdagingen. Een verboden en onmogelijke liefde dreigt alles te verstoren. In de verrassende afloop moet tijdens een tornado van emoties en gebeurtenissen de geschiedenis herschreven worden om een apocalyps af te wenden.


2e druk


ISBN 9789052900167

(C) 2008 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken